Summa sidvisningar

måndag 17 september 2012

Dag 56 Shopping i Kreuth och uteritt

På söndagen åkte vi först till Kreuth eftersom det pågår stortävlingar där. German Open denna gång, dvs EWU:s tyska mästerskap. Westernvärlden är som boxningsvärlden, det finns femtioleva olika föreningar som alla kör sina egna mästerskap.

Linnéa behövde nya boots, hennes gamla börjar bli för små. Det är svårt att hitta kläder till henne eftersom hon är ganska liten. Skostorlek 33. Nästa år kanske hon kan ha 35 och då finns det ett betydligt större utbud.

Men först köpte vi glass :-) Förra gången som vi var i Kreuth hann glassbaren stänga innan vi kom dit så nu började vi med detta viktiga. Redan där mötte vi flera personer som vi hälsade på och pratade med. Eftersom ewu är vår förening så känner vi ju en del folk. Först gick vi till http://www.w-day.de/ eftersom deras butik var intill glassbaren. Inga boots som passade till Linnéa. Sen en snabb titt hos http://www.nice-horse-tec.de/epages/61667904.sf de säljer inte boots men väl mycket annat. Bredvis hade Kebo sin försäljning https://kebo-nederland.com/ De har mycket snygga showslinkys, men inget i Linnéas storlek. Jag har även jag problem att hitta kläder i butikerna eftersom jag inte kan ha XS ;-). Vi gick en trappa upp för att komma till http://www.lopein-shop.de/ De har massor med lite annorlunda saker och jag gillar deras saker. Här fanns det boots som Linnéa ville prova, men inte i hennes storlek. Vi köpte dock en tävlingsfilt i cerise och ett rosa glitterbälte till henne. De har förhållandevis mycket barnsaker i butiken. Här stannade vi ganska länge eftersom säljern (en amerikan) var väldigt pratsugen. Vi pratade om allt möjligt och han gjorde även reklam för sin verksamhet som tränare. Sympatisk och kunnig.

Först när vi kom till denna butik fick vi napp på bootsfronten! Framme i butiken fanns det inget i Linnéas storlek, men säljaren gick iväg till lagret och hittade ett par mindre boots som faktiskt passade. http://www.reitsport-hackl.de/ Nästa butik var http://www.cayuse.de/drupal/ där köpte vi Linnéas hatt förra gången så vi stannade och pratade lite med säljaren. Passerade lite fler butiker som hastigast eftersom vi började bli hungriga. Hade jag behövt täcken till Leo så hade jag blivit vild, det fanns roliga täcken med giraffmönster.

Åt lunch (hamburgare) ute vid framridningsbananan och såg lite fina hästar. Inne på arenan pågick Superhorse men jag hann inte se så mycket, vi var ju där främst för att leta utrustning den här gången. Hälsade på lite mer folk som vi kände och pratade bort en stund igen. Det fanns förstås fler butiker på plats, t.ex http://www.gomeier.com/ t.ex som altid har mycket att välja på. Men nu var vi klara med dagens shopping.

Åkte hem och bytte om för att åka till Leo. Först tränade Linnéa showmanship och sen valde vi att ta en runda i skogen. Linnéa ville själv rida idag. Vi fick snabbt sällskap av en från stallet. Hon hann ifatt oss och frågade om hon fick slå följe med oss. Det var ju bara bra att hon var med eftersom hennes häst är väldigt lugn och trygg. Linnéa fick trava några gånger och det gick utmärkt. Leo var hur lugn som helst.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar